OverblikSøgehistorikMenuKortsøgningFølger
13.700.000 DKK
Offentlig ejendomsværdi fra 2020
1.848.000 DKK
Offentlig grundværdi fra 2020
0,00 %
2.400.000 DKK
Overtagelse af ejendom d. 15. okt. 1995
335.800.000 DKK
Realkredit, pantebreve og underpant
31. jan. 2023
Seneste påtegnegelsesdato

Adkomsthaver (1) Adkomsthaverhistorik

  • Stamdata

    Johs Jørgensens Vej 2, 5700 Svendborg
    • Johs Jørgensens Vej 2
      5700 Svendborg
      Svendborg Kommune
      Syddanmark
    • BFE-nummer
      5492675
    • Ejerlav
      Svendborg Bygrunde (2004351)
    • Matrikelnummer
      662b
    • Grundareal
      1.925 m² (Heraf vej: 4 m²)
    • Ejendommens ejerforhold
      Privatpersoner eller interessentskab
    • Størrelsen på grunden er 1.925 m² ifølge BBR.
  • Bygning 1 - Johs Jørgensens Vej 2

    • Bygningens anvendelse
      Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning
    • Byggeår
      1996
    • Ombygningsår
      2000
    • Etager
      3
    • Samlet bygningsareal
      806 m²
    • Erhversareal
      806 m²
    • Bebygget areal
      332 m²
    • Ydervæggens materiale
      Mursten
    • Tagdækningsmateriale
      Fibercement uden asbest
    • Varmeinstallation
      Fjernvarme/blokvarme
    • Supplerende varme
      (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
    • Fredningsstatus
      Ingen fredningsstatus
    • Matrikelnummer
      662b
    • Revisionsdato
      28.09.2017 kl.00:00

    Stueetage

    • Bygningens etagebetegnelse
      st
    • Etagetype
      Regulær etage

    1. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      1
    • Etagetype
      Regulær etage

    2. Etage

    • Bygningens etagebetegnelse
      02
    • Etagetype
      Regulær etage
Datakilde
Informationerne vist på denne side indeholder data, som benyttes i henhold til vilkår for brug af danske offentlige data. Læs mere her: Hvorfor vises mine oplysninger?
Accepter cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser. Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her.